Ne novim porezima! Lipa uputila zastupničkim kandidatima na potpis “Javnu obvezu”!

30.10.2015

ZAGREB, 30. listopada 2015. – Udruga poreznih obveznika Lipa uputila je danas poziv na „Javnu obvezu“ na adrese svih političkih koalicija, stranaka i kandidata, kojom se budući saborski zastupnici osobno obvezuju da će se protiviti svakom povećanju poreza u RH.

Tekst „Javne obveze“ glasi: „Ja, _________ _________, kandidat za zastupnika u Hrvatskom saboru, obvezujem se da ću se kao saborski zastupnik protiviti povećanju poreza, doprinosa i drugih davanja, te glasovati protiv takvih prijedloga.“

Udruga poreznih obveznika Lipa, nestranačka je i nezavisna organizacija koja svojim aktivnostima želi pobuditi svijest građana i javnih dužnosnika o važnosti smanjenja razine poreznog opterećenja, jer ono smanjuje našu konkurentnost, koči investicije, razvoj i napredak, te je jedan od glavnih uzroka sporog oporavka i izlaska iz krize.

„Javnu obvezu“ udruge Lipa imaju prilike potpisati sve osobe koje se kandidiraju za Hrvatski sabor na izborima 2015, a ujedno smatraju da je porezno opterećenje u Hrvatskoj na tolikoj razini da ne postoji više mjesta za daljnje povećanje. To je prilika za kandidate, da se – bez obzira na stranačku pripadnost – osobno profiliraju kao zaštitnici interesa poreznih obveznika.

Udruga poreznih obveznika Lipa, objavit će imena svih kandidata koji se odluče potpisati „Javnu obvezu“ u petak, 6. Studenog, te pozvati birače da daju podršku tim kandidatima.

Za dodatne informacije pogledajte web-stranicu www.manjiporezi.hr, kontaktirajte nas putem elektroničke pošte lipa@manjiporezi.hr.

Obrazac Javne obveze u pdf formatu možete skinuti lipa_javna_obaveza_ za kandidate.

SLUŽBENE WEB STRANICE UDRUGE LIPA

Lipa, udruga poreznih obveznika

Hebrangova 21, Zagreb
e-mail: lipa@manjiporezi.hr
Žiro račun: HR7524840081107113155
OIB 31746760730