top of page
Search

Gradom Daruvarom od 2017. godine vlada HDZ s gradonačelnikom Damirom Lneničekom na čelu, a u isto vrijeme Daruvarčani primjećuju kako tajnik daruvarskog HDZ-a Boris Peranović ima sve više članova svoje obitelji u gradskim službama.

Vrlo brzo nakon što je u lipnju prošle godine konstituirano gradsko vijeće, a Peranović postao njegov član i gradonačelnikov bliski suradnik, posao u daruvarskom Centru za odgoj i obrazovanje “Rudolf Steiner” pronašla je Peranovićeva sestra Ksenija Peranović, a otprilike godinu dana otkad je gradsku vlast u Daruvaru izborila “nova ekipa”, posao je u lokalnom komunalnom poduzeću Darkom, na pola radnog vremena, pronašla i njegova supruga Vesna Peranović, piše Jutarnji list.

Zanimljivo je kako je nakon izbora odvjetnički ured u Daruvaru otvorio Peranovićev šogor Damir Žulj, koji je ubrzo nakon toga angažiran na nekoliko poslova za grad, ali i komunalno poduzeće Darkom.

Sam Peranović je također našao novi posao. Prije izbora obnašao je dužnost tajnika u dječjem vrtiću “Vladimir Nazor” u Daruvaru, a početkom je listopada novi posao pronašao na mjestu višeg stručnog suradnika u Upravnom odjelu za opće, pravne, imovinsko-pravne poslove i društvene djelatnosti grada Daruvara, kamo će stići s diplomom pravnika.

Peranović ima također funkciju predsjednika Upravnog vijeća Razvojne agencije Daruvar te člana Upravnog vijeća Doma za starije i nemoćne osobe Ljudevite pl. Janković.

#borisperanović #daruvar

HRVATSKI SAN Na daruvarskom gradskom proračunu cijela obitelj!

Ako ne želite više čitati o ovakvim slučajevima, potpišite peticiju za potpunu transparentnost svih javnih tijela i organizacija koje se financiraju novcem poreznih obveznika. Više o našim zahtjevima možete pročitati ovdje.

bottom of page