top of page
Search

Žena glavnog državnog inspektora, Renata Mikulić, dobila je poziciju direktorice u HŽ Infrastrukturi bez natječaja i to svega nekoliko mjeseci nakon što je diplomirala u 47-oj godini na privatnom fakultetu.


Točnije, zaposlena je u tvrtki kćeri HŽ Infrastrukture - Pružne građevine na radno mjesto direktorice Upravnog područja Zajedničke službe. Iz HŽ Infrastrukture kažu da je Mikulić zadovoljila sve preduvjete za zapošljavanje novostečenom visokom stručnom spremom i osamnaestogodišnjim radnim iskustvom te da za natječaj nije bilo potrebe jer Pružne građevine nemaju propisanu obvezu provođenja natječaja prilikom zapošljavanja te se ono provodi sukladno potrebama.


Renata Mikulić je prije radila u Croatia osiguranju gdje je imala plaću od 13.080 kuna, dok na trenutnom položaju direktorice Upravnog područja Zajedničke službe ima plaću od 17.209,51 kuna.


 

Inicijalni izvor podataka: Index istrage

Procijenjeni iznos rastrošno potrošenih javnih sredstava: /

Institucija: Pružne građevine

Iz školske klupe na mjesto direktorice

Ako ne želite više čitati o ovakvim slučajevima, potpišite peticiju za potpunu transparentnost svih javnih tijela i organizacija koje se financiraju novcem poreznih obveznika. Više o našim zahtjevima možete pročitati ovdje.

bottom of page