top of page
Search

Udruga poreznih obveznika Lipa odazvala se na poziv Predsjednice Republike Hrvatske za sudjelovanjem u radu Vijeća za gospodarska pitanja. Lipu će u tom tijelu predstavljati Davor Huić, izvršni direktor Lipe.


Poziv za sudjelovanjem u radu Vijeća za gospodarska pitanja Lipa je prepoznala kao priznanje problema hrvatskih poreznih obveznika i potrebu njihovog uključivanja u javni dijalog. Poziv ukazuje na to da je politički vrh spreman poduzeti korake koji će porezne obveznike, koji se sada nalaze u teškom stanju, vratiti u središte ekonomskog i političkog života. Lipa će u Vijeću za gospodarska pitanja zagovarati i braniti interese svih poreznih obveznika, onako kako je navedeno u njenom Statutu i ciljevima.


Ovom prilikom podsjećamo da se Lipa ne financira javnim novcem već isključivo od članarina svojih članova i dobrovoljnih donacija.

Kommentare


Lipa u Vijeću za gospodarska pitanja Predsjednice Republike Hrvatske

Ako ne želite više čitati o ovakvim slučajevima, potpišite peticiju za potpunu transparentnost svih javnih tijela i organizacija koje se financiraju novcem poreznih obveznika. Više o našim zahtjevima možete pročitati ovdje.

bottom of page