top of page
Search

Djelatnici Turističke zajednice Medulin ranije su ovog mjeseca posjetili Dubai, kao svojevrsno "studijsko" putovanje kojem je cilj bio usvajanje dobre prakse za poboljšanje turističke ponude Medulina.


Na ovo luksuzno putovanje otišlo je ukupno 13 osoba, od kojih čak osam nije vezano za rad Turističke zajednice već se radi o članovima obitelji te prijateljima zaposlenika TZ-a koji su, TZ tvrdi, otišli na put o svom trošku. Ipak, put za 5 zaposlenika je Turističku zajednicu, tj. porezne obveznike, ukupno koštao vrtoglavih 105 tisuća kuna ili 20 tisuća kuna po osobi.


Iako je putovanje bilo u organizaciji Turističke zajednice čije je djelovanje javno, direktor Enco Crnobori je odbio otkriti identitete osmero ljudi koji su zaposlenike TZ-a pratili na službenom putu.


Ovo nije prvo "studijsko" putovanje zaposlenika TZ Medulin, štoviše proputovali su pola svijeta: Tajland, Kubu, Indoneziju i Kambodžu da nabrojimo neke, u ukupnom iznosu od gotovo milijun kuna, dok stanovnici tvrde da za spomenutih milijun kuna do sada nisu vidjeli nikakva poboljšanja u turističkoj ponudi Medulina.


 

Inicijalni izvor podataka: Dnevnik.hr

Procijenjeni iznos rastrošno potrošenih javnih sredstava: 105.000 kuna

Institucija: Turistička zajednica Medulin

Comments


Medulinski TZ potrošio milijun kuna na luksuzna putovanja

Ako ne želite više čitati o ovakvim slučajevima, potpišite peticiju za potpunu transparentnost svih javnih tijela i organizacija koje se financiraju novcem poreznih obveznika. Više o našim zahtjevima možete pročitati ovdje.

bottom of page