top of page
Search

Domagoj Pralas, zet Ivice Lovrića, dobio je najam prostora u centru Zagreba po povoljnoj cijeni od 30 kuna po metru kvadratnom, ali ni to nije plaćao.


Zaključak na temelju kojeg je prostor zakupljen je osobno potpisao Milan Bandić, što ne čudi s obzirom da je Pralas zet Ivica Lovrić, koji je bio Bandićev šef kampanje te se s njim nalazi na dvije USKOK-ove optužnice.


Pralas je time dobio zakup prostora od 373,49 metara kvadratnih, na kojem je otvorio hostel, za cijenu od 9.150 kuna bez PDV-a mjesečno, čime se dolazi do računice od 24 kune mjesečnog najma bez PDV-a ili 30 kuna s PDV-om.


Stručnjak za nekretnine, kojeg je net.hr upitao za komentar, kaže da se "u to vrijeme, 2015., kvadrat poslovnog prostora u centru Zagreba plaćao od 8 do 10 eura. Dakle, značajno više od ovog iznosa".


 

Inicijalni izvor podataka: net.hr

Procijenjeni iznos rastrošno potrošenih javnih sredstava: /

Institucija: Grad Zagreb


תגובות


Zet šefa Bandićeve kampanje (ne) plaća gradski prostor 30 kuna po m2

Ako ne želite više čitati o ovakvim slučajevima, potpišite peticiju za potpunu transparentnost svih javnih tijela i organizacija koje se financiraju novcem poreznih obveznika. Više o našim zahtjevima možete pročitati ovdje.

bottom of page