top of page
Search

Novi projekt zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića „Ljeto na Savi“ najavljivan je kao prava manifestacija koja će Zagrepčanima i preko ljeto ponuditi mjesto za zabavu. No, sudeći prema početku srpnja, projekt je u potpunosti podbacio. Novoizgrađeno mjesto kulturnih i sportskih događanja ovih je dana bila prava pustoš. Koncerte gotovo nitko ne posjećuje, na projekciji filmova bilo je tek desetak ljudi, a sportski tereni izgledaju kao grad duhova.


Prema podacima iz Javne nabave, manifestacija „Ljeto na Savi“ plaćena je 1,8 milijuna kuna, gradnju igrališta porezni obveznici su platili dodatnih 3 miljuna, a postavljanje paviljona gotovo 5,5 miljuna kuna. Kad ovim iznosima dodamo i priključke za vodu, struju i raznorazne studije, dolazimo do iznosa od vrtoglavih 11 milijuna i 160 tisuća kuna javnog novca.

Inicijalni izvor podataka: RTL

Procijenjeni iznos rastrošno potrošenih javnih sredstava: 11 milijuna kuna

Institucija: Grad Zagreb

Comments


11 milijuna kuna za Ljeto na Savi koje ne zanima gotovo nikoga

Ako ne želite više čitati o ovakvim slučajevima, potpišite peticiju za potpunu transparentnost svih javnih tijela i organizacija koje se financiraju novcem poreznih obveznika. Više o našim zahtjevima možete pročitati ovdje.

bottom of page