top of page
Search

Na Facebook stranici “Dnevna doza makarskog nereda” objavljena je informacija da je tamošnji obrt “All In” dobio posao da za 120 tisuća godišnje vodi Facebook i Instagram stranice makarske Turističke zajednice, odnosno Facebook stranicu “Visit Makarska”. Inače, direktorica Turističke zajednice grada Makarske je poznata novinarka, urednica i voditeljica Hloverka Novak Srzić.


Objavu Facebook stranice “Dnevna doza makarskog nereda” prenosimo u cijelosti:

“Hloverka tako više od 10.000,00 naših kuna mjesečno daje za Facebook objave tipa ‘sretan dan državnosti’, ‘želim vam mirnu večer’ i slično. U 4 godine njezinog mandata iznos će se popeti na više od pola milijuna kuna. Makarski TZ je jedini na rivijeri koji izdvaja novac za ‘promidžbu’ ovog tipa. Ostali uredi to rade sami. Lajkajte stranicu Visit Makarska, masno ste je platili.”


Evo što je portalu Index.hr o ovome napisala spomenuta Hloverka Novak Srzić, direktorica Turističke zajednice:

“Rad Turističke zajednice grada Makarske, kao što znate, javan je i transparentan te njezin rad nadziru tijela TZGM-a, a to su Turističko vijeće i Skupština. Glede Vašeg upita, Turistička zajednica grada Makarske potpisala je ugovor s firmom All In 1. siječnja 2018. godine nakon dostavljene ponude, uz odobrenje Turističkog vijeća. Ponuda je bila povoljnija u usporedbi s drugim dostavljenim ponudama za digitalni marketing”.


Tvrtka “All In” je za ovaj posao angažirana bez natječaja budući da turističke zajednice nisu obveznici javnih natječaja.


Inicijalni izvor podataka: Index.hr

Procijenjeni iznos rastrošno potrošenih javnih sredstava: 120.000 kn

Institucija: Turistička zajednica grada Makarske

Comentarios


Hloverka obrtu dala 120.000 kn za promociju Makarske

Ako ne želite više čitati o ovakvim slučajevima, potpišite peticiju za potpunu transparentnost svih javnih tijela i organizacija koje se financiraju novcem poreznih obveznika. Više o našim zahtjevima možete pročitati ovdje.

bottom of page