top of page
Search

Udruga poreznih obveznika „Lipa“ zahvaljuje svima na podršci i potpisivanju peticije protiv uvođenja poreza na nekretnine. Nastavljamo s peticijom sve do završetka lokalnih izbora, nakon čega ćemo potpise predati Vladi Republike Hrvatske i od njih zatražiti odustajanje od uvođenja ovog poreza.


Cilj Udruge „Lipa“ je prikupiti 100.000 potpisa do završetka lokalnih izbora te ovim putem pozivamo udruge građana, političke stranke i nezavisne kandidate da pozovu svoje članove na potpisivanje peticije. Također, pozivamo novinare da u svoja pitanja kandidatima u izbornoj utrci uvrste pitanje o tome podržavaju li porez na nekretnine.


Zbog velikog broja upita građana koji peticiju nisu mogli potpisati putem interneta, uveli smo mogućnost davanja podrške pisanim putem na način da građani pošalju svoj potpis pored čitko napisanog imena, prezimena i adrese poštom na adresu: Udruga Lipa, Hebrangova 21/III, 10000 Zagreb.


Formular za potpisivanje moguće je preuzeti s web adrese www.manjiporezi.hr/formular, ili izrezati iz Jutarnjeg i Večernjeg lista ove subote, 13. svibnja.


Pozivamo građane da nam pomognu u prikupljanju potpisa – zamolite svoju obitelj, susjede i prijatelje koji nisu aktivni na internetu da potpišu peticiju te nam pošaljite potpisane formulare. Uz slanje poštom, skenirane formulare s potpisima moguće je poslati na e-mail adresu lipa@manjiporezi.hr.


Sudjelovanjem u ovoj uspješnoj peticiji ostvarujemo zajednički interes, a to je borba za prava svih poreznih obveznika. Udruga „Lipa“ zahvaljuje svima na pomoći i suradnji.

Comentários


Isprintaj za baku: “Svaki potpis je bitan!”

Ako ne želite više čitati o ovakvim slučajevima, potpišite peticiju za potpunu transparentnost svih javnih tijela i organizacija koje se financiraju novcem poreznih obveznika. Više o našim zahtjevima možete pročitati ovdje.

bottom of page