top of page
Search

Iduće najpopularnije poslovno okupljanje malih poduzetnika i onih koji to žele postati – 26. Business Cafe održat će se 21. svibnja u 18 h u Ray clubu (podrum hotela Westin) u Zagrebu.


Ovoga puta gosti su Ivica Mudrinić, predsjednik Vijeća za konkurentnost, menadžer i inovator, Petar Lovrić, poduzetnik i predsjednik HUP Udruge malih i srednjih poduzetnika i Miodrag Šajatović, suvlasnik i glavni urednik poslovnog tjednika Lider.


Na sve strane potiče se poduzetništvo, riječ start – up svima izlazi iz usta, no kako kad jednom krenemo o(p)stati poduzetnik u ovim uvjetima? Je li istina da u poduzetništvu postoje samo brzi i mrtvi? 21.5. saznat ćemo globalne, regionalne i nacionalne trendove te dobiti svježe informacije koje nam mogu pomoći u čemu mi to možemo pronaći svoje mjesto na globalnom tržištu, koji su to najveći izazovi s kojima se današnji poduzetnici susreću i kako ih nadvladati te zaključiti jesmo li (ipak) osuđeni na uspjeh.


Što kažu oni koji dolaze poslušajte ovdje.


Ulaznice (po cijeni od 75 kn) se mogu kupiti putem sustava entrio sustava ili u gotovini na licu mjesta na dan eventa.


Svi detalji Business Café projekta nalazi se na www.businesscafe.info.

Najava za Business Cafe– Kako o(p)stati poduzetnik?

Ako ne želite više čitati o ovakvim slučajevima, potpišite peticiju za potpunu transparentnost svih javnih tijela i organizacija koje se financiraju novcem poreznih obveznika. Više o našim zahtjevima možete pročitati ovdje.

bottom of page